Waar Surtout kéigoed in is

Image
Car Wrapping

Of je een kleine firma bezit of één van de grote wereldbekende merken bent, car wrapping is een perfecte manier om probleemloos jouw zichtbaarheid te verbeteren terwijl je onderweg bent.

Image
Belettering van jouw wagenpark

Belettering van je logo, contactgegevens of reklame op jouw wagenpark en dé manier om visibiliteit te winnen. Nog meer visibiliteit kan met een partiële wrapping worden bereikt.

Image
veiligheidssignalisatie

Veiligheidssignalisatie zorgt voor een verhoogde veiligheid van je personeel en bezoekers. Verlaag je kosten door minder ongevallen en uitval door eenvoudige ingrepen.

Image
jouw reklame of logo in je vitrine

Val op door jouw logo of jouw promotie of periodieke reclame extra in de kijker te plaatsen door een tijdelijke gevelreclame.

Image
jouw logo, foto of illustratie in je interieur

Wij helpen jou graag om jouw kantoorgebouw, receptie, bedrijfsruimte of vergaderplek nog mooier te maken.

Image
jouw magazijn efficienter en geoptimalizeerd

Duidelijke signalisatie, barcodes of RFID-tags in jouw magazijn, verwerkings-, laad- en loszones zorgen voor efficiëntie en tijdswinst.

Image
promostickers

Tijdelijke reklame voor jouw campagne, evenement of produkten.

Image
letterpress gelegenheidsdrukwerk

Letterpress zorgt voor een zéér speciale en unieke ervaring en is dé manier om een eerste indruk te maken bij jouw potentiële klanten of voor jouw speciale (privé)evenement of gebeurtenis.

Image
letterpress gelegenheidsdrukwerk

Letterpress zorgt voor een zéér speciale en unieke ervaring en is dé manier om een eerste indruk te maken bij jouw potentiële klanten of voor jouw speciale (privé)evenement of gebeurtenis.


De best renderende reklame investering voor je bedrijf is ook de goedkoopste:
Belettering of carwrapping van je bedrijfsvoertuig

We houden allemaal van het idee om onze branding op bedrijfs- of promotievoertuigen te tonen, maar is het het waard? Wat is het aantoonbare rendement?
Image

Bereik nieuwe klanten

Elke werkdag zijn er ongeveer 6 miljoen voertuigen op het Belgische netwerk onderweg... Je merkt het: het potentieel bereik van reclame op je voertuig is immens. Voor slechts een fractie van je online reklamebudget bereik je een massa potentiële klanten (bijvoorbeeld vergeleken met Google advertenties meer dan 35x goedkoper!).

Addertje?

Dat klinkt goed, maar wat is het addertje onder het gras? Nee, er is echt geen nadeel, uw voertuig wordt het equivalent van een mobiel reclamebord dat u altijd en overal promoot.

Oké, zegt u, maar hoe effectief is voertuigwrapping in vergelijking met traditionele vormen van reclame: digitaal, tv, radio of print dan wel écht? Hoewel we het daadwerkelijke succespercentage van een reclamecampagne niet kunnen voorspellen, kunnen we wel het relatieve succespotentieel voorspellen, en dat is waar carwrapping/belettering uitblinkt tegenover elk ander denkbaar reklamekannaal.


Image
Image

Je beste investering

Natuurlijk plaats ik belettering en carwrappings en zou je kunnen stellen dat ik bevooroordeeld ben. Maar je hoeft me niet te geloven op mijn woorden, kijk gerust even zelf naar de CPM (cost per 1000 vertoningen) van de verschillende media:
  • Televisie: 18 à 23,87 eur

  • Google Zoekresultaten reklame: 33.80 eur

  • Facebook: 12,07 eur per 1000 views

  • Radio: 9,30 eur

  • Krant: 19,70 eur

  • Billboard: 3,56 eur

  • Youtube: 14,04 eur

  • Car Wrapping*: 0,06 eur

We hebben met nogal wat cijfers gegoocheld, maar hoe komen we aan deze prijs voor een Car Wrapping*?

1600€/ 5 jaar = 0,89€/dag

Volgens een studie van ARD Ventures die de waarde van voertuigreklame meet kan je dagelijks gemiddeld tussen 15000 en 30000 weergaven vaststellen.
Dit komt in het slechtste geval neer op 0,89€/15(000) = 0,06€ per 1000 weergaven.

Je ziet het: er is geen énkel beter rendement dan jouw bedrijfsvoertuig voorzien van een opvallende belettering of carwrapping.

*: Prijs op basis van een gedeeltelijke carwrapping van één bedrijfsvoertuig.
De weergegeven prijs is een estimatie, de effektieve kostprijs is afhankelijk van diverse factoren
(bvb. voertuiggrootte, oppervlakte dewelke (partieel) gewrapt dient te worden of type van belettering. Belettering is al mogelijk voor minder dan 250€)

Eénmalige moeite vs continu


Digitale reklame is uiteraard erg populair tegenwoordig. Het werkt natuurlijk, maar het kost veel tijd, expertise en geld om het de moeite waard te maken. Reklame op je voertuig vergt slechts een éénmalige uitwerking, waar we je uiteraard graag bij assisteren. Bottomline: een carwrapping blijft voor je werken, dag en nacht.
En dan hebben we het nog niet gehad over het opbod van reklamebedragen dat je dient neer te tellen om online te kunnen worden getoond. Bij carwrapping/belettering betaal je een vaste prijs.

Let's Talk?


Wil je graag een vrijblijvende babbel over hoe we ook jouw bedrijf, diensten, produkten, evenement of promotiecampagne maximum publiciteit bezorgen en een gezicht geven? Vul dan snel je gegevens hieronder in of gebruik de chat/whatsappknop om een instantmessage te sturen.

Bezig met laden... En train de charger... Loading... Laden, warren bitte...
* Verplicht Obligatoire Erforderlich Required