Magneetstickers voor je auto of bestelwagen

Waarom magneetstickers de perfecte keuze zijn: flexibel en verwijderbaar!


Magneetstickers voor je auto of bestelwagen

Een magneetsticker voor je auto of bestelwagen is een sticker die is voorzien van een magnetische achterkant. Hierdoor kun je de sticker eenvoudig op je auto bevestigen en ook weer verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven.

Deze magnetische stickers kunnen naar jouw wensen worden ontworpen, met een logo, tekst of afbeelding naar keuze. Hierdoor kun je je auto personaliseren en laten zien wie je bent of waar je voor staat. Of het nu gaat om reclame voor je bedrijf, een grappige slogan of gewoon een mooie afbeelding, met magneetstickers kun je dit allemaal kwijt.

Daarnaast bieden magneetstickers het voordeel dat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Wil je de sticker een keer op een andere plek op je auto aanbrengen? Geen probleem! Het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de sticker is eenvoudig en laat geen sporen achter. Ook als je tijdelijk een ander voertuig wil gebruiken ook dan kan zulke magneetsticker een prima oplossing zijn.

Verwijderbaar

Magneetstickers zijn gemakkelijk verwijderbaar. Als je de sticker wilt verwijderen, kun je dit doen zonder enige moeite. Er blijven geen plakresten achter, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan het verwijderen van lijm. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook beschadiging van de lak van je auto.

Al met al kunnen we concluderen dat magneetstickers de perfecte keuze zijn voor je auto. Ze zijn stijlvol, flexibel en verwijderbaar, waardoor je je auto kunt personaliseren op een manier die bij je past. Dus waarom niet wat plezier toevoegen aan je auto met een magneetsticker? Probeer het zelf en ontdek de vele voordelen!

 


 

Ook voor andere toepassingen

Containers, metaalbakken, in je autogarage een met nonpermanent beschrijfbare markering op klantenvoertuigen, je bedrijfsopslagrekken in metaal voorzien van tijdelijke aanduidingen, je waste disposal plan visuele vorm geven, de opbergrekken van je werkplek uitrusten met aanduidingen of identificaties? Zoals je ziet zijn magneetstickers heel breed inzetbaar. Mag het permanent blijven plakken? Ook dan helpen we je erg graag en kunnen je oplossingen (al dan niet met onze eigen plaatsingsdienst) aanbieden. Heb je interesse laat het dan even weten via onderstaand invulformulier, bel sms of whatsapp me met je wensen en we maken er spoedig werk van

Let's Talk?


Wil je graag een vrijblijvende babbel over hoe we ook jouw bedrijf, diensten, produkten, evenement of promotiecampagne maximum publiciteit bezorgen en een gezicht geven? Vul dan snel je gegevens hieronder in of gebruik de chat/whatsappknop om een instantmessage te sturen.

Bezig met laden... En train de charger... Loading... Laden, warren bitte...
* Verplicht Obligatoire Erforderlich Required