Image

Certificaat Full Wrap Car Wrapping Specialist afgeleverd door Belgische fabrikant Grafityp

Zeer fier zijn we op onze erkenning als Full Wrap Car Wrapping Specialist, temeer omdat het nota bene door één van 's werelds beste - gans bovenaan als je het mij vraagt 🙂 - fabrikanten van zéér kwalitatieve en betrouwbare car wrapping vinyl werd afgeleverd!

Superbedankt Grafityp en Rudi voor de topscholing, het vertrouwen en de super Made in Belgium topprodukten, ik zal deze Grafityp-vlag met veel fierheid en toewijding dragen!

Exprimez vos besoins


Maak gebruik van dat korte exclusieve moment dat een passant jouw bedrijfsvoertuig opmerkt door een knappe wrapping en/of belettering. Gegarandeerd je best renderende reklame-investering en meer! Vul snel je gegevens h ieronder in of gebruik de chat/whatsappknop om een instant bericht te sturen. Dan spreken we spoedig af voor een vrijblijvende babbel over hoe we ook jouw bedrijf, diensten, produkten, evenement of promotiecampagne maximum publiciteit bezorgen en een gezicht geven.

Bezig met laden... En train de charger... Loading... Laden, warren bitte...
* Verplicht Obligatoire Erforderlich Required

Wil je niet langer als een grijze muis al die potentiële klanten aan je laten voorbijgaan? Surtout helpt je graag opvallen door gebruik te maken van een opvallend design op al je bedrijfsvoertuigen.